Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Izvoarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazia săteanului a fost complet distrusă împreun cu tot ce era depozitat înăuntru
Magazia săteanului a fost complet distrusă împreun cu tot ce era depozitat înăuntru

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a intervenit, vineri - 9 martie, în comuna Izvoarele, satul Alimăneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria lui Ionel C. În ciuda intervenţiei pompierilor, acareturile săteanului au fost distruse în incendiu.

La locul incendiului s-au deplasat două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului Slatina. Pompierii au găsit în flăcări un pătul de cereale şi o magazie folosită de proprietar ca depozit. Cu toate eforturile militarilor care au acţionat mai bine de o oră pentru izolarea şi lichidarea incendiului, au ars aproape 20 de metri pătraţi din suprafaţa magaziei, toate bunurile depozitate în interiorul ei, pătulul pe aproximativ 35 de metri pătraţi, precum şi cerealele depozitate în acesta, respectiv aproximativ o tonă de porumb, 500 kg de grâu, trei saci de tărâţe şi doi saci de mălai. Potrivit primelor cercetări, se pare că motivul cel mai probabil al incendiului este un scurtcircuit electric produs la un tablou electric suprasolicitat.
“Tabloul de siguranţe se afla amplasat pe peretele magaziei şi era acoperit cu materiale textile, lucru care a facilitat propagarea focului la întreaga magazie”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite