GALERIE FOTO Votează Slatina în competiţia adevarul.ro „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
b
b

Slatina a intrat în competiţia lansată de adevarul.ro. În curând va fi desemnat „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători“, iar dacă vreţi ca oraşul nostru să câştige acest titlu nu trebuie decât să-l votaţi.

Adevărul.ro caută „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători“. Slatina concurează pentru acest titlu cu alte peste 30 de oraşe din România. Dacă vă doriţi ca oraşul nostru să ocupe un loc fruntaş în topul celor mai frumoase oraşe din ţară, trebuie să susţineţi Slatina.
Autorităţile din Slatina au ţinut ca oraşul să arate bine cu prilejul sărbătorilor de iarnă şi în acest an. Culorile predominante au fost şi de această dată alb şi albastru, ce au încercat să dea un aer nordic oraşului. În ciuda crizei, municipalitatea a cheltuit 70.000 de lei pentru primenirea iluminatului stradal nocturn din oraş. S-au montat 5.600 de metri liniari de şiruri luminoase, 183 de perdele şi panouri luminoase şi 128 de figurine.

CLICK pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO cu iluminatul festiv din Slatina!

b


Aşa cum era de aşteptat, bulevardul A.I. Cuza, ce străbate Slatina, este cel mai bine echipat când vine vorba despre iluminatul nocturn de iarnă. De la fostul magazin OLTUL şi până aproape de gară, artera este bine luminată. Cele mai frumoase şi mai multe instalaţii aici au fost amplasate, dar şi pe esplanadă pot fi admirate o serie de ornamente de iarnă.
Dacă vreţi ca oraşul nostru să se numere printre cele câştigătoare este suficient să intraţi aici şi să bifaţi „Slatina” la oraşe.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite