Furau motoare electrice la doi paşi de Gara Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru fapta lor, cei doi bărbaţi riscă şapte ani la închisoare
Pentru fapta lor, cei doi bărbaţi riscă şapte ani la închisoare

Doi bărbaţi riscă să ajungă la închisoare pentru şapte ani după ce au fost prinşi, în această dimineaţă, la Slatina, că furau dintr-un depozit aflat la doi paşi de gara din municipiu.

Ghinionul a venit pentru cei doi bărbaţi la momentul în care tocmai dădeau o spargere la un depozit amplasat lângă gara din municipiul Slatina. În jurul orelor 05.00, un poliţist de la Postul de Politie Transporturi Feroviare Slatina, împreună cu şase jandarmi au depistat două persoane de sex bărbătesc care transportau obiecte în parcul din apropierea gării din municipiu. La apariţia "oamenilor în albastru”, cele două persoane au fugit, oamenii legii reuşind însă ca să prindă pe una dintre acestea.
“Din verificări ulterioare s-a stabilit identitatea persoanei reţinute ca fiind ca fiind Vasilică D.,  de 35 ani, din comuna Voineasa. Asupra acestuia au fost găsite şapte motoare electrice de diferite dimensiuni. În urma cercetărilor efectuate s-a mai stabilit că acesta, împreună cu un alt bărbat, Ilie M.,  de 34 ani, din municipiul Slatina, au sustras motoarele dintr-un depozit situat pe strada Piaţa Gării din municipiu, depozit aparţinând unui locuitor din Slatina. Bunurile sustrase au fost restituite părţii vătămate, cercetările continuând pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
Autorităţile au întocmit acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal cu închisoare de până la şapte ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite