Frumuseţea unei slătinence a răpus Italia. Mădălina Ghenea este noua bombă sexy din Peninsulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slatina poate fi considerată  tărâmul frumoaselor. Demonstrează acest fapt alegerea unei slătinence Miss Universe România, dar şi succesul de care se bucură în Italia Mădălina Ghenea, un manechin care a devenit cea mai vânată imagine pentru firmele de lenjerie intimă şi nu numai.

Mădălina Ghenea s-a născut la Slatina în 1988 şi a îmbrăţişat cariera de model la vârsta de 15 ani. Stablită la Milano, bruneta a dat lovitura, devenind foarte apreciată pentru frumuseţea sa. A apărut în reclame pentru companii precum Gattinoni şi Perroni, a apărut într-un videoclip al lui Eros Ramazzotti, a făcut furori la varianta italiană a show-ului “Dansez pentru tine”, a fost aleasă imaginea celebrei competiţii auto Mille Miglia 2011, a făcut senzaţie pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia şi este considerată “cea mai interesantă apariţie” din peninsulă.


Vezi aici galerie foto Mădălina Ghenea


Colegii îi spuneau “Girafa”
Slătineanca a povestit pentru săptămânalul italian “Dipiu” că în copilărie era retrasă şi chiar ironizată de colegii din şcoală pentru corpul său. “Nu m-am văzut niciodată drept o femeie frumoasă şi am avut mereu o relaţie ciudată cu trupul meu. Pe la 12 ani am început să cresc în înălţime foarte mult, devenind pentru cei din jur o fată gigantică. La şcoală, colegii mai antipatici formau un tunel şi când treceam pe lângă ei strigau: «Atenţie, trece girafa! Aveţi grijă să nu vă calce». Mă simţeam mizerabil, nu mai vorbeam cu nimeni şi mă dedicam lecturilor. Picioarele mele mi se păreau foarte slabe şi de aceea purtam două perechi de pantaloni, puse una peste alta, sperând că aşa voi părea normală", s-a destăinuit Mădălina.
Bruneta are 1,80m înălţime şi dimensiunile 81-61-89.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite