Slatina: Fotografii prezentate pe ritmuri de manele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii slătineni au luat lecţii de fotografie timp de o săptămână la cursurile organizate de Intercampus Slatina. Aceştia au învăţat să facă poze de la un fotograf italian.

După o săptămână de muncă în care au făcut mii de poze în cadrul cursurilor, aseară au fost expuse şi premiate cele mai bune poze realizate de aceştia. Fotografiile micuţilor cursanţi au fost prezentate pe ritmuri de manele de fotograful italian, Luca Meola.”A fost o experienţă uimitoare atât pentru mine cât şi pentru copii. Foarte mulţi dintre ei au reale calităţi de fotograf şi m-au impresionat prin momentele surprinse pe aparat. Am ales să prezint cele mai bune poze pe manele, deoarece majoritatea copiilor înscrişi au fost rromi, iar acestă muzică este reprezentantă pentru ei. Pot să spun că şi eu am devenit un fan al manelelor”, a spus Luca Meola, fotograful italian.

„Am învăţat să facem poze frumoase şi interesante”


Cei mici au urmărit cu sufletul la gură expoziţia prezentată de Luca şi au fost foarte încântaţi să-şi vadă pozele. „A fost foarte interesant. Am învăţat să facem poze frumoase şi interesante.  Mi-a plăcut foarte mult cursul de fotografie şi aş vrea ca în viitor să devin şi eu fotograf. Cea mai bună poză a mea a fost cea cu steagul României”, a spus Iulian Marin, elev în clasa a şaptea. Cursurile vor continua şi în zilele următoare.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite