Fostul şef al Fiscului oltean, găsit incompatibil de ANI “la spartul târgului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Gubandru nu a mai fost trecut de PSD la alegerile din 10 iunie nici pe lista de consilieri pentru CL Slatina, nici pentru CJ Olt
Marin Gubandru nu a mai fost trecut de PSD la alegerile din 10 iunie nici pe lista de consilieri pentru CL Slatina, nici pentru CJ Olt

Marin Gubandru, fost director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Olt, a fost anunţat astăzi ca fiind unul dintre consilierii găsiţi incompatibili de Agenţia Naţională de Integritate.

Fostul şef al Finanţelor oltene este acuzat de ANI de incompatibilitate pe baza faptului că, în mandatul de consilier local la Slatina în mandatul care tocmai s-a încheiat, a profitat de poziţia sa dublă, acesta fiind şi patron al mai multor firme, şi a încheiat un contract cu o firmă din subordinea primăriei.
Potrivit documentelor date publicităţii de Agenţia Naţională de Integritate, Gubandru ar fi încheiat un contract de prestări servicii medicale cu o societate aflată în subordinea Consiliului Local Slatina. ANI a anunţat că 78 de consilieri locali şi judeţeni din întreaga ţară au încălcat, în mandatul 2008-2012, regimul juridic al conflictului de interese în materie administrativă şi penală, precum şi al stării de incompatibilitate între funcţia publică şi cea de om de afaceri. "Valoarea totală a beneficiilor patrimoniale obținute de către cei 78 consilieri județeni şi consilieri locali este de 37,9 milioane lei", se arată în comunicatul ANI remis azi presei. Reamintim că Marin Gubandru a fost consilier local la Slatina din partea PSD în mandatul 2008-2012.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite