Fiul lui Bercea riscă să-şi însoţească tatăl la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Anghel (23 de ani), unul dintre fiii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, riscă să ajungă la închisoare pentru 18 ani.

Laurenţiu Anghel (23 de ani), unul dintre fiii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, reţinut ieri după-amiază în localitatea Albota de mascaţii IPJ Argeş pentru că ar fi smuls un lanţ de aur de la gâtul unei femei din Piteşti, rămâne în arrest. Alături de el se află alţi doi prieteni, printre care şi ginerele lui Bercea, acuzat şi el că ar fi participat la tălhărie. Un al patrulea tânăr implicat şi reţinut iniţial în cursul zilei de ieri a fost deja eliberat deoarece este minor, legislaţia interzicând reţinerea pentru mai mult de zece ore.
Cei trei tineri urmează să apară astăzi în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Piteşti pentru audieri. Anchetatorii vor sesiza ulterior instanţa pentru a li se da mandate. Rămâne de văzut ce vor decide procurorii în urma audierilor: reţinere pentru 29 de zile sau cercetare în stare de libertate. Cert este că, dacă va fi găsit vinovat, fiul lui Bercea Mondialu riscă între 3-18 ani după gratii.
Reamintim că, ieri după-amiază, Laurenţiu Anghel, poreclit şi Procuroru’, alături de cei trei tineri anterior menţionaţi, au fost implicaţi într-o urmărire ca în filme pe străzile din Piteşti şi, ulterior, până în localitatea Albota. Abia aici au reuşit poliţiştii să oprească maşina în care se aflau cei amintiţi. Laurenţiu Anghel a negat că ar fi avut vreun amestec în incident.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite