Slatina: Fiţuicile, o metodă de copiat la îndemână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină desfăşurare a examenului de bacalaureat, elevii olteni vorbesc despre metodele de copiat. Fiţuicile rămân preferatele lor, însă cei în pas cu tehnologia apelează la  microcăşti.

Fie că nu au învăţat deloc şi se luptă pentru o notă de trecere, fie că s-au uitat peste materie, dar îşi doresc note mari, elevii găsesc metode care mai de care mai ingenioase pentru a copia la examenul de bacalaureat.
Cei mulţi dintre ei apelează la metodele de clasice de copiat, cum ar fi fiţuicile, însă cei mai moderni copiază cu ajutorul microcăştilor sau hands-free-urilor.
La prima probă scrisă a BAC-ului de anul acesta, 3 candidaţi au fost eliminaţi pentru tentativă de copiat. „Cei trei candidaţi nu au fost prinşi copiind, însă au fost găsite cărţi şi fiţuici asupra lor. Unul dintre elevii eliminaţi de la Radu Greceanu a cerut să meargă la toaletă, a mers însoţit, însă la întoarcerea în clasă au fost găsite asupra lui fiţuici. Din informaţiile noastre, cei 3 candidaţi nu au copiat pentru că vroiau note de trecere, ci pentru că vroiau să obţină note mari“, a spus Gabriela Constantinescu, inspectorul pentru imagine al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite