Femeie accidentată mortal într-un accident de viceprimarul din Mărunţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost spulberată şi abandonată pe şosea (autorul accidentului: Daniel Ghiţă, foto medalion)
Victima a fost spulberată şi abandonată pe şosea (autorul accidentului: Daniel Ghiţă, foto medalion)

Viceprimarul comunei Mărunţei, Daniel Ghiţă, a produs un violent accident de circulaţie pe raza localităţii menţionate în urma căruia o femeie a decedat. Autorul accidentului a fugit apoi de la locul tragediei.

Accidentul s-a produs în seara zilei de joi - 15 martie. Viceprimarul Daniel Ghiţă se îndrepta spre casă la bordul unui autoturism când, la un moment dat, a accidentat o femeie de 61 de ani care se afla pe marginea drumului din localitate. După producerea tragediei, autorul accidentului şi-a continuat drumul spre casă.
“În urma cercetărilor specifice, identitatea autorului accidentului a fost stabilită în cursul zilei de vineri, 16 martie, acesta fiind cercetat în libertate pentru ucidere din culpă”, a spus comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
Surse apropiate anchetei au spus că autorul accidentului a revenit la locul accidentului după aproximativ o oră, când la faţa locului apăruseră deja autorităţile: Poliţia, Parchetul, Ambulanţa. Viceprimarului i s-au recoltat probe de sânge pentru i se afla alcoolemia. Cercetările continuă pentru a se stabili cauzele exacte ale producerii tragediei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite