Femeie arsă de vie în propria locuinţă într-un incendiu la Corabia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiu devastator, în dimineaţa zilei de sâmbătă – 28 aprilie, în oraşul Corabia, la o casă amplasată lângă piaţa urbei. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost găsită arsă în propria locuinţă în urma izbucnirii unui incendiu. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Nefericita întâmplare a avut loc în jurul orelor 08.00. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pe strada Griviţa Roşie din Corabia pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă particulară aflată în apropierea pieţei oraşului.
„În afară de pompierii civili din Corabia, la locul cu pricina s-au deplasat şi colegii noştri de la Garda Vişina, care au venit nu doar cu o autospecială de stins incendii, dar şi cu echipajul SMURD. A durat aproximativ o oră până ce flăcările au fost definitiv stinse. În incinta casei a fost găsită decedată o femeie de 73 de ani, care a fost extrasă cu mult înainte de lichidarea incendiului. Victima prezenta arsuri pe aproape 60 % din suprafaţa corpului, respectiv la nivelul picioarelor şi abdomenului”, a afirmat plutonierul Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” Olt.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Cauza izbucnirii incendiului nu a putut fi stabilită la momentul intervenţiei pompierilor, acest lucru urmând a fi determinat în zilele următoare. Poliţia a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs incendiul.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite