Femei accidentate pe o trecere de pietoni din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident soldat cu două victime a avut loc în această dimineață în municipiul Slatina. Vinovat de producerea accidentului se pare că este șoferul, care nu a acordat prioritate de trecere victimelor ce se angajaseară în traversarea străzii.

Două femei au ajuns, astăzi, la Spitalul Județean de Urgență din Slatina după ce au fost luate pe sus, la propriu, de un autoturism condus de un șofer din localitatea Bascov, județul Argeș, pe o trecere de pietoni de lângă magazinul Kaufland, la intersecția dintre bulevardul Nicolae Titulescu și strada Mihai Eminescu. Victimele, de vârste aproximativ egale - 55 de ani, au fost accidentate în vreme ce încercau să traversese strada pe trecerea de pietoni din zonă. Un autoturism VW Golf care circula dinspre Catedrală spre Spitalul Județean nu a mai oprit pentru a da timp celor două femei să traverseze strada și le-a luat pe capotă, accidentându-le grav.
“Din primele cercetări, accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate din partea conducătorului auto. Cercetările continua deoarece au apărut elemente noi care ar putea explica din ce cauză s-a produs accidentul, Conducătorul auto, de 39 de ani, este acuzat de vătămare corporală din culpă”, a afirmat Nicolae Cărămizaru, șeful Poliției Rutiere Slatina.
Victimele au fost transportate Spitalul Județean Slatina cu răni la cap și la membrele inferioare. Martori de la locul accidentului au spus că șoferul ar fi avut o ceartă în trafic cu fratele său care se afla într-o altă mașină și de aici ar fi apărut și momentul de neatenție ce a dus la producerea accidentului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite