Slatina: Familia bărbatului împuşcat cere ca vinovatul să fie pedepsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Câstea a lăsat în urmă doi copii, un băiat şi o fată
Marin Câstea a lăsat în urmă doi copii, un băiat şi o fată

Familia lui Marin Cârstea, bărbatul împuşcat de prietenul său cere justiţiei să îşi facă datoria.

Fratele şi mama bărbatului de 38 de ani ucis accidental cu o ramă de vânătoare de Marius Stanciu, un bun prieten de-al său vor ca acesta să fie pedepsit. „Cert este că l-a ucis, iar justiţia trebuie să îşi facă datoria şi să spună exact ce s-a întîmplat acolo. Numai ei ştiu ce a fost, cum a tras, de ce a tras. Fratele meu e mort, a fost ucis, iar vinovaţii trebuie să plătească”, a spus Constantin Cârstea, fratele lui Marin.
Petra Cârstea ştie că nimeni nu îi va mai aduce înapoi copilul, dar cere şi ea să se facă dreptate. „Să-l pedesească, să îi dea ceea ce merită. Nimic nu paote să îl mai aducă înapoi. A lăsat în urmă o nevastă şi doi copii. Cine să îi crească?”, a spus femeia.
Marin Cârstea a fost omorât cu o armă de vânătoare, marţi noapte, în jurul orei 20.00, într-un apartament din cartierul Steaua din Slatina de către unul din prietenii săi.

Criminalul consumase băuturi alcoolice


După ce au făcut braconaj pe râul Olt marţi seara, Marius Stanciu de 29 ani, Del Bella Davide, de 25 ani, cetăţean italian şi Marin Cârstea de 38 de ani, s-au dus în apartamentul în care stătea cu chirie Marius Stanciu, din Giurgiu ca să găteasacă raţele pe care le vânaseră.
La un moment dat, Davide s-a retras într-o cameră cu o tânără, iar în bucătărie au rămas Marius Stanciu şi Marin Cârstea care pregătea masa. Marius a desfăcut husa în care se afla arma italianului, a luat puşca şi a îndreptat-o către prietenul său. A apăsat pe trăgaci şi a executat un foc în abdomenul victimei.
 Marin Cârstea a ajuns la spital în stare critică şi a murit înainte de a intra în sala de operaţie, în jurul orei 21.00. „Pe fondul consumului de alcool,  Marius Stanciu a mânuit arma de vânătoare şi, accidental, l-a împuşcat  în abdomen pe  Marin Cârstea cu o armă beretta, calibru 12/1 care aparţinea cetăţeanului italian”, a explicat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt. Atât Marius, cât şi italianul au declarat că totul s-a petrecut accidental.
Marin Cârstea a fost înmormântat vineri în cimitirul din comuna Brebeni.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite