SLATINA:Oltenii se întâlnesc pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SLATINA:Oltenii se întâlnesc pe Facebook
SLATINA:Oltenii se întâlnesc pe Facebook

Foarte mulţi slătineni sunt membrii ai comunităţilor online. Ei cunosc zilnic sute de persoane şi au ocazia de a schimba păreri şi opinii din diverse domenii de activitate.

Din ce în ce mai mulţi tineri slătineni îşi dau întâlnire pe Facebook. Alături de prieteni din toată lumea, ei îşi petrec ore în şir discutând subiecte extrem de variate. „Am de mult cont pe Facebook şi îl folosesc ca să vorbesc cu prietenii din Italia. Am fost la muncă acolo şi de când sunt în Slatina vorbesc zilnic cu ei. Este ieftin şi util. Mă ajută şi în mica mea afacere pentru că aflu care sunt tendinţele în construcţii”, a spus Marius Pânzaru, de 32 de ani.

În căutarea de noi prieteni şi discuţii interesante

 „Ca toată lumea, mi-am făcut si eu un cont, mai mult de gura prietenilor. Nu prea eram eu cu statul pe net, cu vorbitul. Încă de la prima accesare m-a atras foarte mult. Sunt o gramadă de persoane interesante pe care le cunoşti, cu care vorbeşti despre orice, fără nicio inhibiţie, căci stai bine ascuns în spatele nick-ului (poreclei). Nici nu ştii când trec orele în faţa calculatorului pentru că nu ai timp să te plictiseşti. Facem schimb de poze de filmuleţe şi ajungem să ne şi împrietenim. Acum am ajuns să am mai multe conturi pe mai toate comunităţile online de pe internet”, ne-a mărturisit Mihai Comănescu, alias ricky300, de 28 de ani din Slatina. Sunt unii care au descoperit pe aceste reţele foşti colegi de şcoală. „Am descoperit acum câteva săptămâni, chiar un coleg fost de şcoală, care îmi scria că m-am îngrăşat şi că îmi stă mai bine aşa. Iniţial nu mi-am dat seama cine e, dar când i-am văzut poza am realizat că era colegul care stătea în spatele meu pe când eram în liceu”, ne-a povestit Sorin Muşat, de 38 de ani, electronist. De asemenea sunt şi slătineni care folosesc aceste servicii online exclusiv pentru a cunoaşte cât mai multe persoane din întreaga lume. „Chiar ieri mi-a scris o prietenă din Anglia. Ne-am împrietenit acum multe luni şi vara viitoare m-a invitat pe la ea. Sper să mă pot duce în vară, căci ne înţelegem foarte bine.” ne-a mărturisit Ramona Covaci, de 17 ani, elevă.

Aflaţi din Adevărul  de Seară ce spun specialiştii IT din Slatina despre comunităţile on-line!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite