FOTOGALERIE Supermarketul Lidl Slatina, prezentat astăzi oficialităţilor locale. Vezi aici cum arată magazinul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Supermarketul Lidl Slatina
Supermarketul Lidl Slatina

Reprezentanţii instituţiilor locale şi ziariştii au vizitat astăzi, în premieră, noul supermarket Lidl din Slatina. Slătinenii sunt aşteptaţi luni dimineaţa, la cumpărături.

Şefii magazinului din Slatina au prezentat astăzi presei şi oficialităţilor locale noul supermarket. Magazinul va fi deschis luni pentru clienţi.
Oficialii Lidl Slatina au fost felicitaţi de viceprimarul Slatinei, dar şi de reprezentanţii altor instituţii locale pentru deschiderea noului magazin. „Primăria se bucură din mai multe motive pentru deschiderea Lidl. Ne bucurăm pentru că aspectul acestei zone s-a schimbat, pentru că au fost create noi locuri de muncă pentru slătineni şi pentru că plătiţi taxe şi impozite“, a spus Ana Anghel,  viceprimarul Slatinei. 

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Lidl Slatina

Supermarketul a fost construit pe terenul fostei fabrici Oltina, pe Bulevardul AI Cuza, lângă Poliţia Rutieră. Complexul comercial se întinde pe 14.000 de metri pătraţi, are o parcare pentru clienţi cu peste 100 de locuri şi o brutărie cu produse proaspete. Investiţia are o valoare de 1,75 milioane lei. Compania Lidl a preluat în această vară şi cele două supermarketuri Plus din Slatina şi Balş. Lidl deschide luni două magazine noi, la Slatina şi Ploieşti.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite