FINAL TRAGIC: Cadavrul pescarului dispărut lângă barajul Frunzaru, găsit după trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii l-au căutat timp de aproape trei zile pe bietul pescar
Pompierii l-au căutat timp de aproape trei zile pe bietul pescar

Final tragic, dar previzibil, al căutărilor pentru găsirea pescarului căzut în apele râului Olt în timp ce se afla la pescuit în dreptul satului Bobociu de lângă barajul de la Frunzaru în cursul zilei de joi – 14 iunie. Cadavrul acestuia a fost găsit de pompieri sâmbătă, 16 iunie, după aproape trei zile de căutări continue.

Pompierii Detaşamentului Caracal din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt au găsit, la capătul a trei zile de căutări continue, cadavrul lui George-Sergiu S., de 41 de ani, din Caracal, plecat la pescuit în cursul zilei de 14 iunie, care a căzut din barca pneumatică pe care o folosea în dreptul satului Bobiciu de lângă barajul Frunzaru.
Salvatorii au intervenit continuu de la momentul dispariţiei bărbatului, în dimineaţa de 14 iunie. Căutările au fost însă anevoioase din cauza locului unde pescarul a căzut din barcă, respectiv în preajma unui baraj unde debitul de apă este unul foarte rapid.

.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

“Cadavrul pescarului a fost găsit sâmbătă – 16 iunie, în apropierea locului unde acesta se înecase şi a fost scos la suprafaţă cu ajutorul unei bărci de salvare şi a unei ancore. Acţiunile de căutare au fost îngreunate din cauza vegetaţiei de pe albia barajului, a adâncimii mare a apei – de circa cinci metri, precum şi a debitului mare al acesteia”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.
Cazul a fost preluat de poliţie, care continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite