Expo-Flora Slatina, din nou la start

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Admiratorii florilor şi pasionaţii de grădinărit sunt aşteptaţi în acest week-end, respectiv 18-21 mai, la o nouă ediţie a Expo-Flora ce va fi organizată în municipiul Slatina pe tronsonul dintre magazinul Oltul şi fosta vilă Bărbulescu.

Pentru ediţia a XVIII-a din acest an s-au trimis invitaţii, peste 60 de firme din domeniul floral şi nu numai din Dolj, Argeş, Iaşi, Bucureşti şi Olt anunţându-şi participarea la manifestarea de la Slatina. Traficul rutier în zona unde se va desfăşura evenimentul, între Esplanadă şi fosta vilă Bărbulescu, a fost închis joi seară începând cu orele 18.00, circulaţia urmând a fi reluată de luni dimineaţă.
„Manifestarea va fi deschisă, oficial, vineri – 18 mai, orele 10.00. Îşi vor expune produsele specifice atât firme din domeniul floral – producători sau comercianţi de flori şi material dendrologic, dar şi simpli vânzători de diverse alte produse ori meşteri populari”, a declarat Mihaela Stana, director executiv Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Slatina.
Ca de obicei, iubitorii de flori vor avea ocazia să admire şi să facă achiziţii din toate speciile, pitici de grădină, articole de ceramică, unelte şi material dendrologic pentru grădinărit etc.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite