Slatina: Ioana Anuţa se pregăteşte pentru Eurovision Junior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Ioana Anuţa se pregăteşte pentru Eurovision Junior
Slatina: Ioana Anuţa se pregăteşte pentru Eurovision Junior

După ce a câştigat locul II la Festivalul „Mamaia copiilor“, slătineanca  Ioana Anuţa a obţinut premiul I la Festivalul „Cerbul de Aur Junior“. Acum tânăra se pregăteşte pentru selecţia naţională Eurovision Junior.

Slătineanca Ioana Anuţa, de 15 ani, câştigătoarea premiului I la Festivalul de muzică pop pentru copii „Cerbul de Aur“ a venit în redacţia Adevărul de Seară pentru a povesti cum a fost la concurs. Festivalul s-a desfăşurat între 6-9 august la Piatra-Neamţ, iar Ioana a urcat pe scenă pe 8 august. Melodia „Cerul“ a formaţiei Proconsul i-a adus şi de această dată tinerei un premiu mare. Ioana Anuţa a câştigat premiul I la categoria a IV-a de vârstă, 14-17 ani. „Am trecut de două preselecţii. A fost destul de greu pentru că toţi copiii au fost buni, mai ales la preselecţia finală. La Cerb a fost frumos, atmosfera a fost foarte frumoasă“, povesteşte Ioana.

A compus singură melodia pentru Eurovision

După experienţele frumoase trăite la Festivalurile „Mamaia Copiilor“ şi „Cerbul de Aur Junior“, Ioana se pregăteşte pentru selecţia naţională la Eurovision Junior.
Deşi oboseala îşi spune cuvântul tânăra nu se dă bătută. Ştie că pentru a reprezenta România în Ucraina la Eurovision Junior trebuie să facă un adevărat spectacol pe scenă. La orele de canto cu Crina Mardare s-au adăugat şi ore de coregrafie.  „Pe lângă orele de canto, pregătesc şi o coregrafie pentru că trebuie să fie un show complet. Sper să fie corectitudine la selecţie, să câştige cine merită şi sper să am cât mai mulţi susţinători“, spune Ioana.
Melodia cu care tânăra speră să ajungă la Eurovision Junior a fost compusă chiar de ea, aceasta fiind una dintre condiţiile impuse pentru participarea la concurs. „Melodia se numeşte «Ai puterea în mâna ta» şi este compusă de mine. Aceasta este una dintre condiţiile pentru participarea la Eurovision Junior. Sper să placă piesa, mie îmi place foarte mult. Am văzut că şi pe site este cea mai vizualizată“, mărturiseşte Ioana.

Aflaţi din Adevărul de Seară de astăzi ce spun părinţii fetei despre talentul ei!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite