SLATINA:Votaţi-o pe Ioana Anuţa la Eurovision Junior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SLATINA:Votaţi-o pe Ioana Anuţa la Eurovision Junior
SLATINA:Votaţi-o pe Ioana Anuţa la Eurovision Junior

În tot oraşul sunt lipite afişe cu Ioana Anuţa. Selecţia naţională va fi transmisă în direct la TVR 1, începând cu ora 21.10.

După mai bine de o lună de zile, perioadă în care s-a împărţit între ore de canto, de coregrafie şi repetiţii, slătineanca Ioana Anuţa va participa astăzi la selecţia naţională Eurovision Junior.
Deşi a avut o perioadă încărcată, tânăra solistă este pregătită pentru marea competiţie. „Suntem în formă maximă chiar dacă am fost în ultimul timp numai pe drumuri, între canto şi repetiţii. E o atmosferă aşa frumoasă aici şi suntem o echipă unită. Nu am mai întâlnit aşa ceva până acum. E greu dar foarte frumos, e profesionalism“, a spus Ioana Anuţa înainte de competiţia muzicală.
Melodia cu care tânăra speră să ajungă la etapa internaţională a competiţiei Eurovision Junior a fost compusă chiar de ea, aceasta fiind una dintre condiţiile impuse pentru participarea la concurs. Pe lângă muzică, slătineanca a pregătit, cu sprijinul unei echipe de profesionişti un show de excepţie, apreciat de foarte multă lume. „Voi urca pe scenă împreună cu 5 dansatoare. Sunt foarte bune fetele. Am primit foarte multe cuvinte de laudă. Cred că suntem cei mai buni. Trebuie să câştigăm“, a punctat Ioana.
 Etapa internaţională a competiţie muzicale Eurovision Junior 2009 va avea loc pe 21 noiembrie în Ucraina, la Kiev.


Aflaţi din Adevărul de Seară Slatina cine o susţine pe Ioana Anuţa!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite