Slatina: Elena Nicolae este vocea elevilor din Brâncoveanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este elevă în clasa a VII-a A la Şcoala Generală Constantin Brâncoveanu şi are o misiune foarte importantă, să transmită mai departe gândurile şi dorinţele elevilor.

Elena a fost aleasă de curând preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor  din şcoala în care învaţă şi se implică activ alături de profesorii şi colegii săi în foarte multe proiecte. Este o persoană foarte comunicativă, deschisă şi săritoare, căreia îi plac provocările şi munca în echipă  „Am observat că îmi place foarte mult să comunic cu elevii acestei şcoli şi m-am înţeles bine cu toţi. Am decis să-mi depun candidatura pentru a deveni presedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor şi la scurt timp am fost aleasă să îmi reprezint colegii. A fost o mare provocare pentru mine, dar am demonstrat că sunt un bun lider şi am reuşit alături de elevii şi profesorii acestei şcoli, să aratăm că suntem o familie mare şi unită, familia Brâncoveanu ”, a spus Elena, tânăra şi ambiţioasa elevă. 
 
Luptă pentru egalitate şi respect

Pe lângă responsabilitatea de a îşi reprezenta colegii din şcoală, Elena are două mari pasiuni, poezia şi teatrul. Este o elevă foarte talentată şi face parte din trupa de teatru a şcolii Constantin Brâncoveanu. Este îndrăgostită de teatru şi de scenă şi îi place foarte mult să intrepreteze din poeziile lui Mihai Eminescu. „Îmi place să transmit mai departe sentimentele şi trăirile personajului pe care îl interpretez. O să avem un spectacol  despre Eminescu, în care o să interpretez rolul Veronicăi Micle.”, ne-a mărturisit Elena.  Este tot timpul în mijlocul elevilor. Îşi doreşte foarte mult ca toţi să se înţeleagă şi să se ajute între ei şi nimeni să nu fie dat deoparte.  „Încercăm  să organizăm o activitate pentru elevii cu diszasbilităţi de la noi din şcoală.  Vrem să fim alături de ei şi să îi facem să se simtă bine. Pentru a fi o familie unită este nevoie de comunicare şi respect”, a spus Elena.

Vrea o carieră în televiziune

În timpul liber, Elenei îi place să se pregătească la materiile ei preferate, româna şi matematica. A participat la Olimpiada Naţională de Limba Română unde a ajuns până la faza judeţeană. Deşi este foarte tânără ştie ce vrea să facă în viaţă încă de pe acum. „Îmi place să îmi clădesc un drum în viaţă încă de pe acum. Vreau să lucrez în televiziune. Părinţii mei mă susţin foarte mult iar o mare parte din ambiţia de a reuşi o moştenesc de la ei. Le mulţumesc elevilor din Brâncoveanu că au încredere în mine şi sunt mândră că fac parte din acestă şcoală”, a încheiat Elena.

Profil

Născută: 15 iulie 1997, Slatina
Studii: Elevă în clasa a VII-a, Şcoala Constantin Brâncoveanu
Idealuri: Vrea să lucreze în televiziune

Întrebări


Pe cine ai model în viaţă?
E.N. Părinţii şi profesorii mei reprezintă modele de urmat în viaţă pentru oricine. Prin munca şi dedicaţia lor au reuşit să îmi ofere o educaţie şi o pregătire foarte bună.
Care este vedeta preferată?
E.N. Îmi place foarte mult Michael Jackson. Până la moartea lui nu ascultasem nicio melodie de-a lui. De abia atunci am descoperit ce mare cântăreţ a fost şi am devenit o mare fană. Ascult foarte des melodiile lui Michael.
Ce-i place
Atunci când am timp liber la dispoziţie îmi place să ascu foarte multă muzică şi dansez. În weekend îmi place să ies în oraş sau în parc cu colegii de şcoală. Îmi place spiritul de muncă, înţelegerea, comunicarea şi oamenii pe care te poţi baza.
Ce nu-i place
Oamenii violenţi, mincinoşi şi prefăcuţi. Nu-mi place răutatea din jur şi mai ales ignoranţa unora faţă de semenii lor. Nu pot să-i înţeleg pe cei care nu vor să facă nimic pentru a reuşii în viaţă şi pe cei care nu au ambiţie.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite