Recordmena Oltului la prostituţie, surprinsă din nou “la muncă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre cele două fete surprinse "la muncă" este campioană absolută în judeţ la amenzi încasate din acest motiv
Una dintre cele două fete surprinse "la muncă" este campioană absolută în judeţ la amenzi încasate din acest motiv

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt a anunţat astăzi, prin reprezentanţii săi oficiali, întocmirea a două noi dosare penale pentru prostituţie în cazul a două tinere din judeţ surprinse, zilele trecute, la “serviciu”. Cele două ghinioniste, dintre care una este cunoscută de autorităţi ca fiind campioana absolută în domeniu în judeţ, au fost amendate şi sunt cercetate în stare de libertate.

O serie de acţiuni executate, zilele trecute, de echipaje de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (I.J.J.) Olt pe DE 574, în apropierea localităţii Găneasa, precum şi pe raza municipiului Slatina, pe DE 574 - în apropierea podului rutier de pe râul Olt, s-au soldat cu surprinderea în timpul “serviciului” a două tinere din judeţ care se îndeletniceau cu practicarea prostituţiei.

“Acţiunile au avut loc marţi – 7 august, şi miercuri – 8 august. În timpul exercitării atribuţiilor specifice ce le reveneau, echipajele de jandarmi au depistat două persoane de sex feminin care atrăgeau persoane în scopul întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani. Cele două femei au fost amendate cu câte 500 de lei pentru practicarea prostituţiei în baza Legii nr. 61/1991 de sancţionare a faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a declarat lt. Constantin Staicu, purtător de cuvânt interimar al IJJ Olt.

Record în prostituţie

Jandarmii le-au identificat pe cele două femei ca fiind Mariana Georgeta B. (18 ani), cu domiciliul în localitatea Piatra-Olt, satul Bistriţa Nouă, şi Maria G., (34 de ani), cu domiciliul în comuna Teslui, judeţul Olt. De altfel, ultima fată este cunoscută de autorităţi ca fiind cea mai amendată prostituată din judeţ, numai în prima jumătate a anului trecut aceasta acumulând în acest sens nu mai puţin de 19 amenzi în valoare totală de 9.500 lei.

Celor două femei li s-au întocmit actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 328 din Codul Penal. Dosarele cu actele de constatare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite