Slatina: Două persoane au ajuns la spital în urma unor accidente de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada căzută în aceste zile a pus mari probleme şoferilor olteni. Ieri au avut loc două accidente de circulaţie în urma cărora două persoane au ajuns la spital

Primul accident de circulaţie s-a produs în jurul orei 23.00, în comuna Brebeni, când un şofer de 52 de ani, din municipiul Slatina nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, a derapat pe drumul acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul maşinii şi s-a  izbit de un cap de pod, după care s-a răsturnat cu autoturismul în şanţ. În urma impactului, şoferul a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi zi, în comuna Ianca, judeţul Olt, o femeie de 40 de ani, din comuna Dăbuleni, judeţul Dolj, nu a adaptat viteza la drumul acoperit cu zăpadă şi a pierdut controlul maşinii izbindu-se de un copac. În urma accidentului şoferiţa a fost rănită fiind transportată la Spitalul oraşului Corabia, după care a transferată pentru investigaţii medicale la Spitalul de Urgenţă nr. 1 Craiova.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite