Două clanuri de țigani din Corabia s-au bătut până au intrat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii celor două familii de rromi au fost potoliți doar cu ajutorul “mascaților”
Membrii celor două familii de rromi au fost potoliți doar cu ajutorul “mascaților”

Polițiștii din orașul Corabia au fost solicitați să intervină, în cursul zilei de marți - 24 aprilie, pentru a potoli o altercație între două familii de țigani care a băgat în sperieți pe locuitorii unei zone din localitate.

Membrii celor două familii implicate în scandal, Zamfir și Goșol, sunt cunoscuți în localitate ca fiind recalcitrant. Incidentul de marți a avut loc după-amiază și a pornit de la o banală ceartă între doi membri ai familiei Zamfir, respectiv Florian (28 ani) și Florin (19 ani), pe de-o parte, și Florin Goșol (33 ani), de partea cealaltă.
„Noi am fost solicitați să intervenim după ce am primit un telefon la numărul 112, telefon dat de către o peroană care locuia în zona unde a avut loc prima altercație între cele două familii, adică undeva pe strada Timiș. La faţa locului s-au deplasat atât efective din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, dar și de la Jandarmeria Corabia, Poliţia de Frontieră Olt şi mascații de la Serviciul de Intervenţie Rapidă Olt care au reușit, într-un final, să aplaneze conflictul dintre cele două familii care căpătase amploare”, a declarat purtătoruld e cuvânt al IPJ Olt, comisarul-șef Claudia Radu.

După faptă și răsplată

În urma verificărilor ulterioare s-a stabilit că, după prima ceartă dintre membrii celor două familii, reprezentantul clanului Goșol a considerat că treburile nu erau perfect lămurite, astfel că a apelat la ajutorul rudelor pentru a restabili situația. Florin Goșol, împreună cu tatăl său, Petre Goșol (52 ani), și fraţii săi – Remus (27 ani), Alin (19 ani), Crăciun (29 ani), şi cumnaţii săi - Sorin B. (37 ani) şi Nicolae G. (27 ani), au mers la locuinţa familiei Zamfir având asupra lor corpuri contondente. Odată ajunși la locul destinației, aceștia au început să se bată cu membrii familiei adverse, angrenați fiind Florian Goșol (28 de ani), Dinică (21 de ani), Florin (19 ani), Ion (46 de ani) și Lucian (52 de ani).

.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

La finalul scandalului, trei membri ai clanului Zamfir și două persoane din cealaltă familie au ajuns la spitalul din Corabia cu diverse răni. „Cei implicați în altercație sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi încăierare, pentru care riscă până la șapte ani închisoare”, a precizat comisarul-șef Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite