Dorel Drejoi, numit oficial comandant al jandarmilor olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colonelul Dorel Drejoi a fost numit, oficial, în cursul zilei de miercuri – 16 mai, inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Jandami (IJJ) Olt.

Ceremonia oficială de numire pe postul de comandant al IJJ Olt pe care îl ocupa cu titlu interimar din data de 29 noiembrie 2011 a avut loc în prezenţa gen.mr. Gavrilă Pop, inspectorul general al Jandarmeriei Române.
„Astăzi, 16 mai, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt din Slatina, în prezenţa domnului general-maior dr. Gavrilă Pop, inspectorul general al Jandarmeriei Române, a avut loc numirea în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, începând cu data de 10 mai, a domnului colonel Drejoi Tudor-Dorel, prin Ordin al M.A.I.”, a declarat cpt. Constantin Staicu, ofiţer relaţii mass-media IJJ Olt.
Înainte de numirea în postul de comandant al jandarmilor olteni, Dorel Drejoi a îndeplinit atribuţiile funcţiei de inspector-şef temporar al IJJ Olt începând cu data de 29 noiembrie 2011, după ce, anterior, a fost prim-adjunct al fostului inspector-şef Valentin Voicu, trecut direct în retragere cu drept de pensie prin ordin al ministrului Internelor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite