Slatina: Doi tineri au fost prinşi băuţi la volan şi fără permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii olteni au prins în acest weekend doi şoferi care nu au respectata regulile de circulaţie. Şoferilor vinovaţi li s-au întocmit dosare penale.

Primul şofer, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Caracal, a fost prins de poliţiştii din localitate, pe strada General Gheorghe Magheru, în timp ce conducea fără a avea permis. În urma testării cu etilotestul, oamenii legii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. “În cauză au fost întocmite acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.


Al doilea şofer a fost depistat de poliţiştii din Caracal, în această dimineaţă, în jurul orei 01.00, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul, de 23 de ani, din municipiul Craiova, avea o concentraţie de 0,52 mg/l. alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat de oamenii legii  pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.   

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite