Doi directori noi la Spitalul Judeţean Slatina. Află aici cine a câştigat concursul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Stănculescu şi-a păstrat funcţia
Romeo Stănculescu şi-a păstrat funcţia

Singurul care şi-a păstrat funcţia în urma concursului este Romeo Stănculescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.

Opt candidaţi s-au luptat săptămâna trecută pentru posturile de director medical, director îngrijiri medicale şi director financiar contabil, scoase la concurs de SJU Slatina. Laura Sandu, director îngrijiri medicale şi Valentina Nicolae, director financiar-contabil, au fost schimbate din funcţie, după ce contracandidatele lor au obţinut rezultate mai bune la concurs. Astfel, noua şefă de îngrijiri medicale este asistenta Mariana Daniela Sandu, iar economista Elena Vişan a înlocuit-o pe Valentina Nicolae. Doctorul Romeo Stănculescu a ieşit învingător şi ocupă în continuare funcţia de director medical.
Concursul de ocupare a posturilor de director ar fi trebuit să aibă loc la începutul lunii septembrie, însă din lipsă de candidaţi acesta a fost suspendat.
Acum vine rândul medicilor să intre în cursa pentru ocuparea posturilor de şef de secţie, spitalul urmând să organizeze şi acest concurs.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite