Doi candidaţi pe un post de medic rezident, în Olt. Află aici ce posturi au scos spitalele la concurs şi care sunt cele mai râvnite specialităţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
41 de candidaţi se luptă pentru cele 17 posturi scoase la concurs de Spitalul Slatina
41 de candidaţi se luptă pentru cele 17 posturi scoase la concurs de Spitalul Slatina

64 de absolvenţi de Medicină din Olt s-au înscris la concursul de rezidenţiat care va avea loc luna viitoare (20 noiembrie n.r.). Toţi candidaţii vor susţine examenul la Craiova.

Aceştia se luptă pentru cele 35 de posturi scoase la concurs în spitalele oltene. Potrivit datelor postate pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, cele mai multe posturi vacante sunt la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, şi anume 17. La Spitalul Municipal Caracal sunt opt posturi, la Spitalul Orăşenesc Balş trei, la Spitalul Corabia trei iar la Scorniceşti două. „Din numărul total al celor înscrişi, 41 au optat pentru posturi la Spitalul Slatina şi 11 pentru Caracal“, a spus Andrei Iordache, directorul DSP Olt. Cea mai mare luptă se dă pe singurul post de psihiatru de la unitatea sanitară slătineană, unde s-au înscris opt candidaţi. Şi specialitatea Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice se numără printre cele mai dorite, cinci candidaţi înscriindu-se pentru un post la SJU Slatina. La polul opus se află Chirurgia pediatrică şi Neonatologia, specialităţi care nu au niciun candidat.

Află aici care sunt celelalte posturi scoase la concurs!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite