Slatina: Doi bărbaţi din Brastavăţu, condamnaţi la închisoare, au fost prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bărbaţi au fost arestaţi de poliţişti (Arhiva Adevărul)
Cei doi bărbaţi au fost arestaţi de poliţişti (Arhiva Adevărul)

Doi bărbaţi din comuna Brastavăţu au fost ridicaţi de poliţişti pentru comiterea unor  furturi şi tâlhării comise în judeţul Olt şi municipiul Bucureşti în acest an.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei ai Postului de Poliţie Brastavăţu l-au prins ieri pe Valentin T., de 37 de ani, din comuna Brastavăţu, împotriva căruia Judecătoria Corabia a emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Acesta înpreună cu un alt inculpat  a sustras din gospodăriile a doi cetăţeni din comuna Vişina Nouă mai multe găini.Acesta a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

A tâlhărit o femeie în Bucureşti


De ase,emea, oamenii legii l-au depistat pe Viorel B., de 36 de ani din comuna Brastavăţu, împotriva căruia Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. La începutul acestui an, bărbatul a furat un portofel cu bani din ganta unei personae, în municipiul Bucureşti. Infractorul a fost predat escortei din cadrul D.G.P.M.B – Biroul urmăriri.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite