Slatina: Zeci de elevi se pregătesc de Disneyland

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emoţiile au luat sfârşit pentru sutele de puşti din clasele a V-a, a VI-a şi a VII-a de al şcolile generale slătinene.

Primăria Slatina a anunţat cei 36 de câştigători ai concursului de cultură generală Disney Cup care vor merge într-o excursie de 4 zile la Disneyland. „ Am vrut să-i răsplătim pe aceşti copiii care învaţă foarte bine şi care nu primesc nimic în schimb. Sunt mereu prezenţi la concursuri şi olimpiade, dar nimeni nu îşi aduce aminte de ei”, a explicat Darius Vâlcov, primarul municipiului Slatina.
Câştigătorii au urcat pe scenă, şi-au primit diplomele şi au fost aplaudaţi de copiii veniţi la Arenele de Joacă, dar şi de campioanele Gabriela Szabo, Monica Roşu şi Otilia Bădescu. „Mă bucur mult că am câştigat pentru că îmi doream foarte tare să merg la Disney. Eu nu am ieşit niciodată din România şi mă bucur că prima mea plecare este la Disney”, a spus Roxana Maria Negreş, din clasa a VI-a de la Şcoala Generală nr 5.

Cei care au câştigat concursul în anii trecuţi au primit 1 000 lei

Alţii şi-au făcut deja planuri pentru mini-vacanţa din Franţa. „ Am citit mult despre Disneyland şi de abia aştept să să văd cum este acolo. Concursul nu a fost greu deloc şi am ştiut să răspund la toate grilele. Cel mai mult îmi doresc să fac poză cu Albă ca Zăpada pentru că ea este personajul meu preferat”, a spus Cristina Dumistrescu, elevă în clasa a V-a la Şcoala Generală „Vlaicu Vodă”.
Printre câştigători au fost şi nouă elevi care deşi au luat punctaj maxim şi ar fi trebuit să meargă în excursie, vor rămâne acasă pentru că ei au fost şi câştigătorii ediţiilor trecute. Au primit câte un premiu de consolare de 1 000 de lei, iar în locul lor va merge elevul care s-a clasat pe locul II.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite