Slatina: Înveţi şi ajungi la Disneyland

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Înveţi şi ajungi la Disneyland
Slatina: Înveţi şi ajungi la Disneyland

Elevii slătineni cu rezultate bune la învăţătură au trăit cele mai frumoase zile din viaţa lor într-o aventură magică în lumea Disney. Povestea lor a început atunci când a câştigat concursul Disneycup organizat de Primăria Slatina.

Pe 1 august copiii au pornit în aventura vieţii lor, spre tărâmul magic. Pentru mulţi dintre ei era prima ieşire din ţară, primul zbor cu avionul, iar emoţiile erau mari.
Prima oprire a fost Parisul, un tur de oraş şi o plimabre pe Sena, unde cei mici au văzut ce învăţaseră la istorie, palate de regi şi regine, poduri şi monumente istorie şi bineînţeles, Turnul Eiffel, care domneşte peste întreg oraşul.
A doua oprire, Catedrala Notre Dame unde elevii şi profesorii au asistat câteva minute şi la slujba religioasă de duminică.
Şi după atâta istorie şi momente solemne, era timpul pentru distracţie şi pentru punctul de atracţie al călătoriei.
Înarmaţi cu hărţi şi aparate de fotografiat, elevii au plecat însoţiţi de profesorii lor să exploareze cele 4 ţinuturi din Dinsneyland.
„E mai frumos decât pe internet. Prima dată eu vreau să mă duc la piraţi”, a ţipat unul din elevi. „E ca într-un vis, mă simt o prinţesă”, a spus o fetiţă care a început să plângă atunci când a păşit în Disneyland.

4 ţinuturi Disney

Din lumea colorată, cu baloane, bomoboane, vată de zahăr, prinţi, prinţese, ceşcuţe şi elefanţi fermecaţi, au trecut pe tărâmul aventurilor, unde piraţii şi Indiana Jomes erau stăpâni. Ei te invitau la o plimbare prin lumea adâncurilor, plină de comori şi pericole sau în jungla sălbatică unde te aştepta un carusel periculos.
Dacă simţeai nevoia să evadezi, o puteai face pe Frontierland unde lupta dintre americani şi indieni nu a încetat încă. Micuţii nu au ratat nici Discoveryland unde au intrat într-un simulator spaţial şi au zburat într-o misiune spaţială cu un trenuleţ-rachetă sau studoiurile Disney unde au vizitat plaourile de filmare.

Află din Adevărul de Seară de astăzi ce au spus copiii despre excursia în Franţa!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite