Director nou la Direcţia Finanţelor Publice Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Olt are un nou director după ce fostul conducător al instituţiei, Ştefan Gheorghe, s-a autosuspendat din funcţie pentru a candida la Primăria Balş.

Noul director al Fiscului oltean, Aurelian Zestran, a ocupat anterior postul de director executiv adjunct al Direcţiei Administraţiei de Metodologie şi Administrarea Veniturilor Statului din cadrul DGFP Olt. Zestran deţine funcţia de director executiv cu titlu interimar până la organizarea unui concurs oficial.
“Schimbarea conducerii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Olt este una temporară, domnul Aurelian Zestran fiind numit cu delegare. Acest lucru a fost necesar în urma autosuspendării din funcţie a domnului Gheorghe Ştefan, care a optat să candideze pentru primăria unui oraş din judeţ (Primăria Balş, n.a.)”, a declarat Mihaela Marinescu, purtător de cuvânt al instituţiei.
Noul şef interimar al instituţiei financiare a judeţului provine din sistem şi lucrează de peste 20 de ani în cadrul Fiscului oltean.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite