Descinderi în Slatina. Un pistol furat a fost găsit în locuinţa unui bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar arma de foc a calmat scandalagiii
Doar arma de foc a calmat scandalagiii

Poliţiştii au efectuat vineri trei percheziţii domiciliare. Oamenii legii au ridicat în urma descinderilor un pistol furat şi au sancţionat unele nereguli constatate la o societate comercială.

Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor, Biroul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase şi cei de la Serviciul pentru Intervenţie Rapidă au organizat vineri o acţiune în sistem integrat pe raza municipiului Slatina. Oamenii legii au percheziţionat locuinţele a trei bărbaţi din oraş. La una dintre descinderi, poliţiştii au găsit un pistol neletal, calibrul 9 mm. Arma era deţinută ilegal, iar pistolul figura ca fiind furat. „În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea în mod ilegal de armă neletală“, a spus comisarul şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Societate cu nereguli

Tot în cadrul acestei acţiuni, oamenii legii au controlat o societate comercială din Slatina. Poliţiştii au stabilit că administratorul desfăşura activităţi privind jocurile de noroc fără a deţine autorizaţie. Bărbatul este cercetat acum iar aparatele de joc au fost confiscate. Din aceeaşi societate au fost ridicaţi 90 de litri de alcool, pentru care nu existau documente de provenienţă.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite