Declaraţii războinice: primarul Slatinei bate şaua ca să priceapă... Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darius Vâlcov, primar al Slatinei şi preşedinte al PDL Olt
Darius Vâlcov, primar al Slatinei şi preşedinte al PDL Olt

Primarul Slatinei, Darius Vâlcov, pare a-şi pregăti strategia de ieşire de pe scena instituţiei pe care o conduce din 2004. Pentru că una dintre promisiunile de bază ale campaniei sale electorale cu care şi-a adjudecat un nou mandat de edil în 2008, respectiv construirea unei şosele ocolitoare a municipiului, pare a nu mai avea şanse de realizare, acesta a făcut câteva declaraţii ameninţătoare în direcţia şefului său pe linie

Astfel, vineri 21 octombrie, într-o conferinţă de presă, Vâlcov a afirmat că nu va mai candida pentru un al treilea mandat de primar în alegerile de anul viitor dacă până atunci nu vor începe lucrările la şoseaua ocolitoare a municipiului.
“Pe când era ministru al transporturilor am reuşit să îl conving pe dl. Radu Berceanu că şoseaua ocolitoare a Slatinei ar fi mai benefică faţă de acel drum expres Craiova-Piteşti despre care se tot vorbea la acel moment. A trecut ceva timp şi nu s-a întâmplat nimic pentru că nimeni nu a mai făcut ceva în acest sens. Ei bine, în aceste condiţii am luat hotărârea de a nu mai candida pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din vara anului viitor dacă până la acel moment nu vor începe lucrările la această şosea ocolitoare a Slatinei. Nu vreau ca de numele meu să se lipească vreo promisiune neonorată, chiar dacă aceasta a fost făcută de altcineva din partidul pe care eu îl reprezint”, a afirmat Vâlcov.
Primarul slătinean a precizat că, dacă se va ajunge la situaţia de a nu mai candida pentru instituţia pe care o conduce din 2004, va candida pentru o altă funcţie pe care deocamdată nu a menţionat-o.

Troc la nivel înalt: funcţie de secretar de stat contra demisie

Declaraţiile aparent războinice ale edilului slătinean nu s-au oprit însă aici. În aceeaşi conferinţă de presă, Vâlcov a spus că va demisiona din poziţia de preşedinte al filialei judeţene a PDL dacă, până pe data de 13 noiembrie, conducerea centrală a partidului nu va numi un secretar de stat din rândul organizaţiei pe care el o conduce.
Motivaţia deciziei se bazează pe faptul că partidul pe care îl conduce la Olt şi-ar fi făcut treaba foarte bine la alegerile de până acum şi a adus rezultate notabile, dar mulţumirile de la centru au rămas doar la stadiul de promisiuni.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite