Slatina:Medicii DSP Olt s-au înjosit pentru 15 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pachet cu obiecte sanitare care ar fi trebuit să ajungă la copiii din mediul rural nu costa mai mult de 15 lei. Câţiva angajaţi ai DSP Olt s-au gândit să oprească 50 din cele 300 de pachete.

În loc să distribuie pachetele cu obiecte sanitare elevilor defavorizaţi din judeţ în cadrul unei campanii, 50 de angajaţi ai DSP Olt le-au oprit pentru copiii lor
Dr. Marinela Madan, director adjunct al cadrul DSP Olt a recunoscut că angajaţii şi-au oprit pachete. DSP Olt va face şi o anchetă internă pentru a vedea dacă medicii sunt vinovaţi. „Aproximativ 50 de pacheţele au mers la angajaţii DSP care au copii cu vârste cuprinse între 7-10 ani, acesta fiind grupul ţintă al campaniei. Restul pachetelor au ajuns la elevii din mediul rural“, a precizat dr. Madan.
 DSP Olt a derulat luna aceasta campania «Promovarea regulilor de igienă». „S-au achiziţionat 300 de pachete cu  pastă şi periuţă de dinţi pentru copii şi o jucărioară sub formă de clepsidră, un săpun şi un şampon. 32 de milioane au costat toate“, a spus aceasta. Celelate 250 de pachete au ajuns la copiii din 6 şcoli din judeţ.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite