Slatina: Cumpărăturile pentru şcoală, pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Cumpărăturile pentru şcoală, pe ultima sută de metri
Slatina: Cumpărăturile pentru şcoală, pe ultima sută de metri

A mai rămas mai puţin de o săptămână până la începutul anului şcolar iar rechizitele şi uniformele şcolare sunt la mare căutare în aceste zile. Magazinele cu preţuri mici sunt asaltate de părinţi şi copii.

Ghiozdanele, penarele, uniformele, încălţămintea, treningurile şi caietele  sunt cele mai căutate produse în aceste zile. Părinţii cu venituri modeste iau cu asalt magazinele de profil cu preţuri mici încă de la primele ore ale dimineţii, sperând că nu vor prinde orele de vârf atunci când magazinele devin neîncăpătoare. Într-un astfel de centru comercial o uniformă şcolară pentru fetiţe poate fi cumpărată chiar şi cu 20 lei, însă poate ajunge, în funcţie de calitatea materialului, chiar şi la 60 lei. Uniformele pentru băieţi costă aproximativ 30 de lei în magazinele cu preţuri mici. „Şi eu şi copiii ne-am trezit de 6 de dimineaţă. Până ne-am pregătit, am mers la ocazie, şi până am ajuns în oraş s-a făcut 9. Atunci s-a deschis şi nagazinul dar era lume puhoi. Am crezut că nu o să fie aşa aglomeraţie de dimineaţă. Am auzit de magazinul ăsta de la vecinii mei care au cumpărat tot de aici haine şi rechizite. Sunt mai ieftine şi cheltuim şi noi mai puţin, că şi aşa nu prea ne permitem“, a spus Maria Voicu, de 32 ani, din comuna Valea Mare.

Şcolari pretenţioşi

Oferta este diversificată, astfel încât şi cei mai pretenţioşi dintre şcolari găsesc produse pe placul lor. La modă, printre elevi, sunt acum ghiozdanele, penarele şi caietele cu personajele lor preferate din desene animate. Astfel, fetiţele caută produse roz cu Hannah Montana, iar băieţilor le place faimosul Spider Man. „Eu vreau ghiozdan şi penar cu Hannah Montana pentru că este preferata mea. Îmi place foarte mult de ea pentru că arată bine la corp, are părul lung şi blond şi se îmbracă frumos, este deşteaptă şi are bani“, a spus Narcisa Popa, de 7 ani. Chiar dacă aceste produse sunt mai scumpe, părinţii cu dare de mână nu se uită la bani atunci când vine vorba de copilul lor.

Aflaţi cum au mers vânzările la rechizite anul acesta din Adevărul de Seară de astăzi!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite