Slatina: Cu maşina, în concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Cu maşina, în concediu
Slatina: Cu maşina, în concediu

Majoritatea slătinenilor pleacă în concediu cu maşina. Pentru evitarea neplăcerilor în timpul călătoriei, maşina trebuie verificată la un service specializat.

În aşteptarea zilelor de concediu slătinenii îşi fac planurile unde vor merge şi ce vor vizita în această vară. Foarte mulţi dintre slătineni preferă să meargă în concediu cu maşina deoarece oferă mai multe libertate de mişcare şi un confort mai sporit. „Înainte de a pleca la drum este necesară verficărea stării tehnice a maşinii. Conducătorii auto trebuie să fie odihniţi, să verifice documentele personale şi ale autovehiculului inclusiv valabilitatea acestora. Le recomand şoferilor să respecte regulile de circulaţie” sfătuieşte şoferii, Cristian Bădiţa, inspector din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt.

200 de lei revizia

O vizită la mecanic pentru verificarea sistemelor de siguranţă ale maşini vă costă în jur de 200 de lei. „Este important ca înainte de o călătorie să verificăm starea tehnică a maşinii. Se va face inspecţia tehnică şi verificarea sistemelor de siguranţă ale maşinii, se verifică nivelul lichidelor şi dacă sunt pierderi, aerul condiţionat, sistemul de iluminat al maşinii, starea articulaţiilor şi după caz, geometria maşinii”, a spus Iulian Doncescu, consultant tehnic.
Deşi verificarea maşinii este destul de costisitoare slătinenii spun că siguranţa este pe primul loc şi merită fiecare leu cheltuit. „Am fost în turul României împreună cu familia şi cu nişte prieteni şi a fost foarte frumos. Am mers pe toate tipurile de drumuri, de la asfalt pâna la drumuri forestiere şi nu am avut nicio problemă cu maşina. Verificarea tehnică a maşinii este absolut necesară şi nici nu costă mult. Ştii sigur că nu vei avea surprize neplăcute în timpul călătoriei” a spus Ionuţ Sârb, din Slatina, angajat al unei firme de transporturi.

Aflaţi cât costă accesoriile auto necesare în concediu din ediţia de astăzi a Adevărului de Seară Slatina!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite