Slatina:Soţul judecătoarei din Corabia crede că femeia a fost răpită de interlopi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoarea dispărută la Corabia este căutată în continuare de poliţie. Soţul Lăcrămioarei Năvală bănuieşjte că soţia sa a fost răpită de către mafia locală.

Soţul judecătoarei dispărute la Corabia în urmă cu o lună şi două săptămâni crede că soţia lui a fost răpită de către mafia locală din Corabia. Nicu Năvală a pornit o anchetă pe cont propriu deoarece el crede că  poliţia nu-şi face treaba cum trebuie. „Mă interesez cum pot peste tot. Am dat telefoane şi în Bulgaria să văd dacă a apărut cineva  înecat pe malul bulgăresc. Cred că soţia mea este răpită de mafia  locală din Corabia! Niciodată nu am crezut că s-a înecat cum spun poliţiştii. Aceştia s-au grăbit să o dea înecată şi sincer să fiu, nici nu ştiu dacă o mai caută. Eu sper să se rezolve cât mai curând toată treaba asta pentru că vreau să ştiu ce s-a întâmplat cu soţia mea. E greu să stai aşa, fără să ştii nimic despre ea şi să nu existe nimic concret”, a precizat Nicu Năvală, soţul judecătoarei dispărute. Bărbatul spune că soţia sa a judecat în urmă cu câţiva ani un individ bănuit că ar avea legături cu lumea interlopă. Nu vrea să facă acuzaţii până nu are dovezi.
 Psihologii spun că reacţia bărbatului este normală având în vedere că a suferit un puternic şoc emoţional. ”Omul care trece prin aşa ceva poate să intre într-o depresie şi să se agaţe de orice. Există şanse ca acesta să nu-şi mai revină niciodată sau să rămână cu sechele în urma şocurilor emoţionale pe care acesta le-a suferit”, a explicat Ion Brătoi, psiholog.

Poliţia verifică fiecare ipoteză

Judecătoarea Lăcrămioara Năvală a fost dată în urmărire generală, încă de la data dispariţiei, iar poliţiştii verifică fiecare pistă şi nu au exclus varianta răpirii. „O căutăm în continuare cu ambarcaţiuni pe Dunăre, iar poliţia are echipaje  în oraş. Căutările nu au fost întrerupte de la data dispariţiei şi sunt luate în considerare toate pistele în acest caz”, ne-a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite