Copil de doi ani, victimă a unui accident rutier la Piatra-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc din cauza neatenţiei ambilor şoferi
Accidentul a avut loc din cauza neatenţiei ambilor şoferi

Două persoane, dintre care o fetiţă de numai doi ani, au fost răniţi în urma producerii unui accident rutier în data de vineri, 22 iunie, produs pe raza orăşelului Piatra-olt.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 13.00, pe D.N. 65 – E 574, pe raza oraşului Piatra-Olt, în afara localităţii. Ilie C., în vârstă de 36 de ani, din comuna Iancu  Jianu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în faţa sa, condus de Adrian I., de 26 ani, din municipiul Slatina, care a frânat brusc pentru schimbarea direcţiei de mers la stânga.

“În urma accidentului a rezultat rănirea a două persoane, respective o minoră de doi ani, pasageră în autoturismul condus de Ilie C., care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, şi a unui pasager de 58 de ani aflat ca pasager în autoturismul condus de Adrian I., care nu a necesitat internare. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă”, a precizat comisarul-şef Claudia Radu, ofiţer relaţii cu presa al IPJ Olt.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite