Slatina: Contabilii olteni şi-au sărbătorit ziua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contabili şi oameni de afaceri din judeţ s-au adunat astăzi la Slatina, pentru a sărbători Ziua Naţională a Contabilului Român.

Manifestările au fost organizate în sala de şedinţe a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Olt, iar la eveniment au participat economişti olteni, alături de oameni de afaceri şi reprezentanţi ai Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România. Aceştia au amintit despre importanţa contabilului în societate şi i-au îndemnat pe contabilii din judeţ să fie mai uniţi şi să îşi sărbătorească ziua cu entuziasm.

„Această sărbătoare ar trebui trăită cu mai mult entuziasm!“

După ce a fost citit mesajul Consiliului Superior al Corpului, directorul DGFP le-a vorbit participanţilor despre menirea şi importanţa expertului contabil într-o instituţie de stat sau într-o firmă.
 „Cred că această sărbătoare ar trebui trăită cu mai mult entuziasm de toţi contabilii. Vă doresc tuturor «La mulţi ani!» şi rezultate cât mai bune în viitor“, Victor Mitran, directorul DGFP Olt
Participanţii la eveniment au prezentat apoi lucrări pe teme de contabilitate. „Expertul contabil şi dezvoltarea IMM-urilor“, „Expertul contabil, artizanul cărţii de vizită a unei întreprinderi“, şi „Rolul standardelor profesinale în apărarea interesului public“ au fost temele abordate de economiştii participanţi la eveniment.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite