Comerţ ilegal cu pâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer al unei firme de distribuţie de pâine a fost amendat de poliţişti în urma unui control derulat în comuna Osica de Sus.


Poliţiştii din cadrul I.P.J. Olt continuă activităţile pentru prevenirea şi combaterea fenomenului evazionist care se manifestă prin derularea unor activităţi ilegale cu produse cerealiere şi alte plante tehnice fără documente legale, precum şi neînregistrarea şi nedeclararea veniturilor obţinute. În cursul zilei de luni, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor au desfăşurat controale în târgurile Osica de Sus şi Câmpu Mare pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în sectorul comercializării produselor agroalimentare.
„În timpul activităţilor desfăşurate, la un magazin cu profil alimentar de pe raza comunei Osica de Sus a fost identificat Florinel D., de 36 ani, distribuitor de pâine al unei societăţi comerciale, care descărca 60 de pâini fără a avea documente justificative. Extinzând controlul asupra mărfurilor din mijlocul de transport, poliţiştii au mai  găsit 530 de pâini fără documente justificative de provenienţă”, a declarat cms. şef Claudia Radu.
Cei doi agenţi economici găsiţi în neregulă au fost amendaţi cu 3.000 lei fiecare şi s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de pâine descoperită fără acte legale. Cu prilejul controalelor efectuate, poliţiştii au verificat în total 33 agenţi economici şi 27 persoane fizice şi au fost confiscate, în afară de cele 590 pâini menţionate anterior, 205 kg ovăz, 200 kg porumb, 120 kg grâu, valoarea bunurilor  ridicându-se la suma de 1.240 lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite