Slatina: Colecţia de cărţi Adevărul i-a dus astăzi pe cititori în Peru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olga Neagoe este o cititoare fidelă a cărţilor Adevărul
Olga Neagoe este o cititoare fidelă a cărţilor Adevărul

De la primele ore ale dimineţii iubitorii de carte s-au trezit pentru a lua al doilea volum din seria Traveller al ziarului  Adevărul

06.45 Zeci de slătineni s-au trezit dis de dimineaţă şi s-au îndreptata spre chioşcurile de ziare pentru a lua al doilea volum, Peru,  din seria Traveller al ziarului Adevărul.


07.15 La chioşcurile de ziare, ghidul de călătorii se epuizase. Ultima cumpărătoare a fost Olga Neagoe, clientă fidelă a colecţiilor de carte de la ziarul Adevărul. „Le-am luat pentru mine şi penru copilul meu care este în clasa a XII-a şi este foarte pasionat de toate colecţiile de la Adevărul. Am cumpărat cam tot ce aparţine de editura Adevărul, iar ghidul de călătorii nu trebuie să lipsească din colecţia mea ”, a spus Olga Neagoe din Slatina.
Vânzătorii chioşcurilor de ziare spun că de fiecare dată când se distribuie cartea Adevărul este mare îmbulzeală. „Rămânem fără cărţi imediat. Foarte mulţli oameni vin să ia cartea, iar stocul  se epuizează foarte repede. Nici nu deschidem bine că oamenii ne aşteaptă în faţa chioşcului ”, ne-a mărturisit  Liliana Mihai, vânzătoare.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite