Codul galben de ninsoare şi viscol a intrat în vigoare. Pe drumurile din Olt se circulă în condiţii de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atenţionarea emisă ieri de Administraţia Naţională de Meteorologie a intrat în vigoare vineri, la ora 10.00. În judeţ ninsorile au început însă de joi. Drumarii sunt în teren şi acţionează pentru evitarea blocării şoselelor. Până acum niciun drum nu a fost închis circulaţiei.

Centrul Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt informează că în judeţ nu este niciun drum blocat. La ora 09.00, utilajele de deszăpezire acţionau pe toate drumurile judeţene şi naţionale care trec prin Olt. „Toate drumurile din judeţ sunt deschise, dar se circulă în condiţii de iarnă“, a spus plutonierul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Vă reamintim că judeţul Olt se află sub atenţionare meteo „Cod galben“ începând de astăzi, de la ora 10.00 până duminică seara, la ora 20.00. Potrivit meteorologilor, ninsorile vor fi abundente în această perioadă, iar noul strat de zăpadă va depăşi 20 de centimetri. Vântul va bate cu viteză mai ales în sud şi sud-est, rafalele depăşind în aceste zone 50-60 kilometri/oră. Începând de sâmbătă dimineaţa, în sud vom avea parte de precipitaţii sub formă de ploaie sau lapoviţă şi se va forma polei.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite