Slatina: Coadă la cătină în piaţa volantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Coadă la cătină în piaţa volantă
Slatina: Coadă la cătină în piaţa volantă

Cel mai vândut produs din piaţa volantă a fost, în această dimineaţă, cătina. Chiar dacă nu ştiau prea multe despre proprietăţile terapeutice ale acestei plante clienţii s-au adunat în număr mare în jurul vânzătoarei.

Caserolele cu cătină aduse astăzi în piaţa volantă tocmai de la Câmpulung au atras sute de slătineni. Atraşi de aspectul boabelor de cătină şi de efectul terapeutic al acestora, oamenii au stat la coadă pentru a cumpăra măcar un pahar de cătină. „Această plantă are numeroase proprietăţi terapeutice. O cură de cătină poate chiar să dubleze imunitatea organismului, iar acum, toamna, cătina ste chiar recomandată pentru sănătate“, a explicat Ghica Căciulă, vânzătoare. O caserolă de cătină costă 10 lei.
Cei mai mulţi clienţi au fost din rândul vârstnicilor, care ştiua exact cât este de bună această plată pentru organism. „Este bună pentru toate bolile, am citit în reviste despre cătină, dar nu am avut de unde să cumpăr până acum. Chiar dacă este cam scumpă, tot o sa iau o caserolă“, a spus Marieta, o pensionară de 64 de ani, din Slatina

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite