Clubul de vacanţă pentru elevi s-a deschis, la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Feraru este pasionată de obiectele decorative
Cătălina Feraru este pasionată de obiectele decorative

Palatul Copiilor şi Elevilor „Adrian Băran“ din Slatina îi întâmpină pe cei mici cu oferte de petrecere a timpului liber. Clubul de vacanţă de la palat şi-a început activitatea pe 27 decembrie 2011 şi o încheie pe 13 ianuarie 2012.

Activitatea care a inaugurat clubul a fost denumită generic „Iarna ne oferă, noi ne dăruim“. Acţiunea, coordonată de profesoarele Ioana Nichita şi Iohana Popescu de la cercurile „Atelierul fanteziei“ şi „Pictură pe sticlă“, a constat într-o expoziţie de creaţie plastică şi obiecte decorative. „Sunt lucrări realizate la cercuri de elevii noştri create special pentru Sărbători. Expoziţia va rămâne deschisă în holul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt până la finalul sărbătorilor“, a spus Ioana Nichita, profesor la cercul Atelierul fanteziei“.

Crează măşti şi pictează pe sticlă

Printre semnatarele lucărilor se numără şi Cătălina Feraru, o fată în vârstă de 11 ani care a început să frecventeze cele două cercuri în urmă cu patru ani. Este una dintre cele mai talentate eleve, după cum o laudă însăşi profesoara ei. A creat de-a lungul acestei perioade zeci de lucrări care i-au adus şi premii importante la concursuri. Lucrează în fiecare zi şi a venit la palat chiar şi ieri deşi este în vacanţă. „Îmi place foarte mult să pictez şi să creez obiecte decorative. Particip în fiecare an la cel puţin şapte concursuri locale sau naţionale. În această expoziţie am trei lucrări. Mă bucur mult de fiecare dată când am ocazia să le arăt şi celorlalţi ceea ce creez eu“, a spus Cătălina. Seria activităţilor de la Clubul de vacanţă continuă miercuri cu lecţia „Cum trebuie să procedăm în cazul unui accident rutier“. Toate activităţile au loc în fiecare zi, între orele 9.00-13.00, la Palatul Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite