FOTOGALERIE: Clubul Nautic din Slatina bagă frica în toţi investitorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizarea Clubului Nautic în zona actualei „plaje Oltul” din Slatina pare a se fi împotmolit chiar înainte de a începe. Primăria Slatina a scos lucrarea la licitaţie la finele săptămânii trecute, dar, în mod surprinzător, nicio firmă nu a depus ofertă, deşi numărul celor care au tot solicitat diverse lămuriri privind proiectul a fost mare.

Conducerea Primăriei Slatina se află în încurcătură după ce una dintre cele mai aşteptate şi promise lucrări către locuitorii urbei s-a blocat în faza de licitaţie. Mai exact, la finele săptâmânii trecute, municipalitatea a scos la licitaţie proiectul de execuţie al lucrării evaluate la 34,7 milioane lei, investiţie derulată pe fonduri europene. Surprinzător, deşi foarte multe firme au tot cerut diverse informaţii suplimentare despre lucrare înainte de licitaţie, în ziua cu pricina s-a constatat cu stupoare că nu a fost depusă nici ofertă.

„A fost o totală surpriză neplăcută pentru noi să vedem că niciuna dintre firmele care ne-au tot cerut lămuriri despre licitaţie chiar şi cu câteva zile înainte de ziua organizării licitaţiei nu a avansat, în final, nicio ofertă. Ce este mai dezamăgitor pentru noi este că am terminat toate celelalte etape ale derulării proiectului, adică licitaţiile pentru studiile de fezabilitate, publicitate, audit ş.a. Ne-am blocat chiar la sfârşit, la cea mai importantă etapă – contractul de execuţie. Nu avem decât să organizăm o nouă licitaţie, dar asta va mai cere, din păcate, ceva timp. Înainte de a face acest lucru ne-am gândit să facem o reanalizare a proiectului tehnic al investiţiei în speranţa că, poate, lucrarea este prea dificilă pentru firmele de la noi. Menţionez că soluţia tehnică a proiectului este una originară din Finlanda”, a declarat Minel Prina, administrator public al Primăriei Slatina.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Clubul Nautic ce se vrea a fi construit la intrarea în Slatina dinspre Craiova, lângă podul peste râul Olt, prevede amenajarea unui debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele, iar vechea piscină să fie înlocuită cu una dotată cu sistem de reciclare şi clorinare a apei. De asemenea, mai sunt preconizate a apărea la faţa locului: duşuri solare, vestiare noi, grupuri sanitare. În plus, se vor construi anexe noi ce vor cuprinde terenuri de sport, respectiv un teren de minigolf, un teren pentru tir cu arcul, o zonă pentru escaladare, o pistă asfaltată pentru biciclete şi o suprafaţă pentru rolleri. Lucrarea ar trebui finalizată anul viitor inclusiv.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite