Claudiu Bleonț – “Cetățean de onoare” al Slatinei, soția – “Personalitatea anului” în cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Binecunoscutul actor Claudiu Bleonț și soția acestuia au primit cele mai nobile titluri ale municipiului Slatina, sâmbătă seara, în cadrul celei de-a doua zile din manifestările dedicate împlinirii a 644 de ani de la prima atestare documentară a urbei. Alături de aceștia, alte notabilități ale orașului au primit titluri de onoare.

Actorul a primit distincția “Cetățean de onoare” al Slatinei pentru anul 2011 datorită dăruirii, profesionalismului și credinței cu care slujește teatrul slătinean, iar soția acestuia, regizorul Andra Negulescu, a primit titlul ”Personalitatea anului 2011” în cultură datorită propunerilor făcute alături de soțul său de a dezvolta teatrul din municipiu și de a-l face cunoscut în țară și peste hotare prin diverse spectacole.
Alături de soția actorului, aceeași distincție au primit-o și Oliwer Dobre, respectiv Constantin Goanță, pentru performanțele obținute anul trecut în domeniile în care activează – sport (arte marțiale), respectiv afaceri. De asemenea, Gigel Chiriță, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Olt, a primit titlul „Managerul anului 2011”. Seara de sâmbătă a aparținut maestrului Tudor Gheorghe, care a oferit sălii arhipline a Casei de Cultură a Sindicatelor un spectacol de excepție.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite