FOTOGALERIE: Clădiri demolate în curtea Spitalului Judeţean Slatina pentru o parcare. CITEŞTE când va fi gata!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua parcare se va afla în spatele Spitalului Judeţean Slatina, lângă poarta nr. 2
Noua parcare se va afla în spatele Spitalului Judeţean Slatina, lângă poarta nr. 2

Spitalul Judeţean din Slatina va avea, în maximum două luni, o nouă parcare. Aceasta va fi amplasată lângă sediul morgii, adică în partea din spate a spitalului, lângă poarta nr. 2. La faţa locului au început deja operaţiunile de demolare a unor clădiri dezafectate pentru a face loc viitoarei parcări.

Clădirile părăsite din spatele Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, amplasate lângă morgă, sunt puse la pământ una câte una. Operaţiunea are un scop bine determinat şi vizează amenajarea unei noi parcări în locul halelor dezafectate de ani de zile menţionate.

„Toate clădirile de lângă sediul morgii vor fi demolate până la finele acestei săptămâni şi, pe locul lor, urmează a fi amenajată o parcare cu aproximativ 120 de noi locuri. Vorbim despre locuri de parcare pentru medici şi alţi angajaţi ai spitalului, care, în prezent, îşi lasă maşinile în parcarea etajată de lângă. Clădirile care sunt demolate acum sunt părăsite de mulţi ani şi, practic, ocupau inutil locul în acea zonă, de aceea ne-am gândit la posibilitatea de a ne folosi, totuşi, de ele în acest mod. Planul nostru este ca, până la începutul lunii septembrie, noua parcare să fie terminată”, a declarat dr. Andrei Iordache, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Câteva din locurile noi de parcare vor fi la doi metri morgă

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Conducerea unităţii spitaliceşti a prevăzut iniţial pentru realizarea lucrării patru miliarde lei vechi, dar suma poate fi rectificată dacă va mai fi nevoie de bani în plus. Proiectul parcării, finanţat de Consiliul Judeţean, urmează să intre în perioada imediat următoare în faza de achiziţie, adică va fi scoasă la licitaţie. Până atunci, utilajele la crează la foc automat pentru a demola toate halele părăsite din zona respectivă, precum şi pentru a lăsa terenul liber de orice resturi de construcţii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite