Ciocnire violentă din neatenţie între două maşini la Balş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autoturisme s-au izbit violent marţi – 15 mai, în oraşul Balş, din cauza neatenţiei în conducere a unuia dintre cei doi participanţi la traficul rutier.

Accidentul a avut loc în seara zilei de marţi, 15 mai. Florin G., de 22 de ani, din Balş, conducea un autoturism proprietate personală pe raza oraşului. În jurul orelor 21.45, acesta a vrut să intre pe strada Nicolae Bălcescu, însă, din neatenţie, nu a observat că, în acelaşi moment, un alt autoturism venea în viteză după ce se angajaze într-o depăşire chiar în zona unde bălşeanul vroia să se încadreze pe strada menţionată.
“La pătrunderea pe strada Nicolae Bălcescu din localitate de pe o alee laterală, conducătorul auto în cauză nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturismului condus de un alt şofer (Marius C., 18 ani, n.a.), originar tot din oraşul Balş, care era angajat regulamentar într-o depăşire, şi a intrat în coliziune cu acesta. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unei pasagere de 20 de ani în autoturismul condus de Marius C., care a fost transportată la Spitalul oraşului Balş, de unde, ulterior, a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a afirmat ofiţerul de presă al IPJ Olt, comisarul-şef Claudia Radu.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind că niciunul dintre şoferi implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite