Cererea lui Ramiro de strămutare a procesului, respinsă la ICCJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramiro Vasile a primit drept cadou o veste proastă: procesul său rămâne la Slatina
Ramiro Vasile a primit drept cadou o veste proastă: procesul său rămâne la Slatina

Magistrații Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie au respins, marți, cererea fostului preşedinte al organizației de tineret al PNL Slatina, Ramiro Vasile, ca dosarul în care este cercetat pentru ucidere din culpă să fie mutat la o instanță din alt județ decât cel de reședință. Motivul principal al tentativei de mutare a procesului a fost dat de influența nefastă a mass-media din județ.


Judecătorii de la ICCJ nu au fost de acord cu argumentele invocate de fostul DJ de radio în cererea de strămutare. Frica de ziariști nu i-a impresionat pe magistrați, care au hotărât ca procesul lui Ramiro Vasile să își urmeze cursul firesc tot la Judecătoria Slatina.
Inculpatul a încercat până acum, și a reușit, ca să nu dea ochii cu ziariștii. El nu s-a prezentat la niciul dintre cele patru termene ale cauzei. La ultimul termen nu s-a prezentat nici măcar avocatul său, fapt pentru care instanța a decis înlocuirea acestuia cu un altul, din oficiu.
Reamintim că Ramiro este judecat pentru ucidere din culpă după ce l-a omorât pe jandarmul Cristinel Voicu într-un accident rutier în noaptea de 18/19 septembrie 2010. Rudele victimei au spus că, indiferent dacă judecătorii ICCJ ar fi decis strămutarea procesului în al județ, ei sunt deciși ca să meargă până la capăt cu procesul.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite