Centrul Slatinei, blocat de Ziua Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia rutieră pe b-dul A.I. Cuza va fi inchis între orele 09.15-11.00
Circulaţia rutieră pe b-dul A.I. Cuza va fi inchis între orele 09.15-11.00

Traficul rutier în centrul municipiului Slatina va fi închis joi, 1 decembrie, din cauza manifestărilor ocazionate de Ziua Naţională. Astfel, în intervalul orar 09.15-11.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe bulevardul A.I. Cuza, între magazinul Winmarkt şi intersecţia cu strada Libertăţii (Fântâna Speranţei).

Pentru asigurarea unui climat de siguranţă menţinerea ordinii publice în zonă, 100 de jandarmi, în colaborare cu poliţişti, vor acţiona independent şi în echipe mixte la festivităţile organizate cu prilejul Zilei Naţionale la Slatina şi în celelalte oraşe din judeţ – Caracal, Balş, Corabia şi Scorniceşti. Un pluton de jandarmi va face parte din garda de onoare care va defila mâine pe b-dul A.I. Cuza din Slatina.
Tot în zona unde vor avea loc manifestările prilejuite de celebrarea Zilei Naţionale, respectiv depuneri de coroane şi defilări, jandarmii îşi vor face reclamă la statuia domnitorului A.I. Cuza. Astfel, cei curioşi vor putea vedea “pe viu” din ce este alcătuit armamentul jandarmilor şi care sunt mijloacele de intervenţie antitero, produse folosite în misiuni etc.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite