Slatina: Cei trei poliţişti de la cazinoul "Million" au primit mustrare scrisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Marinete a fost bătut în urmă cu o lună
Florin Marinete a fost bătut în urmă cu o lună

Familia bodyguardului bătut în timpul unui scandal la cazinoul “Million” din Slatina este nemulţumit de anchetă şi de faptul că agenţii de poliţie care nu au intervenit au fost sancţionaţi cu câte o mustrare

Cei doi fraţi care au fost la un pas să fie omorâţi în bătaie în urma scandalului de la cazinoul “Million” sunt revoltaţi de decizia oamenilor legii. Aceştia nu sunt de acord cu pedeapsa mult prea blândă primită de cei trei poliţişti care au fost sancţionaţi cu mustrare scrisă. Ei spun că agresorii de etnnie rromă nu au primit decât o amendă. “E de-a dreptul fenomenal ce se întâmplă. Poţi să iei bătaie în faţa poliţiştilor, fără ca ei să intervină, deşi aveau datoria s-o facă. În plus, cei care au intrat peste noi cu cuţite şi topoare nu au păţit nimic. Am avut noroc că am scăpat cu viaţă atât eu cât şi fratele meu. Am depus o plângere la Parchet, dar văd că nu s-a făcut nimic”, a spus Leonard, fratele lui Florin Marinete, bodyguardul cazinoului “Million”, care a a fost bătut.

A luat bătaie în faţa poliţiştilor

Reprezentanţii poliţiei spun că în urma scandalului  cei trei poliţişti au fost sancţionaţi conform legii, iar din cele zece persoane care au intrat în cazinou înarmaţi cu topoare şi cuţite, doar uneia i s-a întocmit dosar penal. “Unei persoane implicate în scandal i s-a întocmit dosar de cercetare penală, iar celor trei poliţişti care nu au intervenit, li s-a aplicat o mustrare scrisă”, ne-a declarat comisar Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
În urmă cu o lună, zece persoane au pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc  din Slatina, înarmaţi cu  cuţite şi topoare şi s-au luat la bătaie cu agenţii de pază ai localului. În acest timp poliţiştii i-au lăsat pe agresori să pătrundă în cazinou fără a încerca să-i oprească. Bodyguardul cazinoului a fost bătut şi înjunghiat sub privirile oamenilor legii. Camerele video au înregistrat tot, iar filmul a circulat un timp pe internet.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite